Rørleggertipsene

Hell Disse Rørleggertipsene I Idérørledningen

Ingen vil virkelig tenke på å ha et stort rørleggerproblem i hjemmet som krever rørlegger. Det er fordi det kan bli dyrt og kan ødelegge gulvene dine og andre gjenstander i hjemmet ditt, hvis det kommer ut av hånden. Frykt aldri fordi du kan lære å gjøre dine egne for å forhindre slike problemer ved å følge disse tipsene nedenfor.

Hvis et rør fryser, må du sørge for å slå av vannet. Dette vil forhindre at røret sprekker og forårsaker stor skade på hjemmet ditt. Sørg for å slå av vannet ved hovedventilen, og åpne deretter kranen som er nærmest det frosne røret, slik at det kan renne ut mens det tiner ut.

På svært kalde vinternetter, la kranene dine dryppe litt, spesielt hvis rørene dine ligger i et krypeområde. Rennende vann hindrer rørene i å fryse så raskt som de ellers ville gjort. Du kan fange vannet og bruke det til andre husholdningsbehov for å forhindre å kaste bort det.

Å ta forebyggende tiltak for å fikse en merkelig luktende kjøkkenvask kan være en god måte å holde kjøkkenet ditt lukter bra. Pass på at du ikke kaster hår eller fett i vasken. Bruk natron hvis du har en merkelig lukt som kommer fra avløpet ditt. Pass på at du bruker avfallshåndteringen hvis du har en til å male opp mat og bruke vann mens du gjør dette for å forhindre skade på bladene på søppelavhendingen.

Har du et lekkert rør? I mange tilfeller kan du reparere dette selv uten bekostning av en rørlegger. Hvis en skjøt lekker, stram den med en rørnøkkel. Hvis lekkasjen kommer fra en skadet del av røret, kan du prøve å reparere med et butikkkjøpt patchingsett. En metode innebærer å bruke vanntett tape på den delen av røret der det er lekkasje. Før du påfører båndet, må du sørge for at røret er grundig tørt. Pass på at tapen dekker to til tre tommer på hver side av bruddet i røret.

Gjør spesielle kontroller på vasken overløp hull for å sikre at de ikke blir tilstoppet. Overløpshull fanger overflødig vann fra en overfylt vask. De høres kanskje ikke ut som et spørsmål av stor betydning før du faktisk trenger dem. Når du utfører periodiske kontroller for andre problemer eller reparasjoner som er nødvendige, ta deg tid til å fjerne hullene som er der for å beskytte deg mot overløp.

Forsikre deg om at alle i hjemmet ditt vet hvor hovedvannsavstengningsventilen er, og at de vet hvordan de skal jobbe med den. På den måten, hvis det er et vannproblem, kan alle i husstanden slå av vannet, og dermed redusere sjansene for at hjemmet ditt vil medføre store vannskader.

Rørleggerarbeid kan utrolig fickle og å bli sittende igjen med en stor rørleggerregning eller vannskader kan mildt sagt være skuffende. Gjør deg selv en tjeneste og følg disse tipsene for å begynne å fikse og installere din egen rørleggerarbeid.

Håndterer Enhver Rørleggersituasjon